onsdag 9 september 2009

Drömmar

Aja, 4 av 5 dagar har jag drömt om samma person. Det har aldrig hänt förr.
Sen så är ju problemet med mig och drömmar att de blir eh, väldigt verkliga. Speciellt då jag har druckit. Brukar t.o.m drömma om att jag sitter på msn och skriver med folk.
Inatt drömde jag om gossen, att pappa försökte hänga sig och att vi skulle segla till stockholm. Drömde även att mamma sa att det fanns ett helt paket med köttbullar i frysen, men inte fan fanns det det! Besvikelsen går inte att beskriva.
Jag älskar köttbullar.
Drömde tydligen också att jag skrev med Fred på msn, och att han tydligen hört från en brud att hans "bf" bara hade utnyttjat honom. Tur att det bara var en dröm, annars hade jag ju inte haft något att hoppas på mer.
Saker jag hoppas på nu:
1. Att Fred börjar dejta superkillen
2. Att jag får lägenheten i Bågenhusen och INTE på Umedalen
3. Du är egentligen på plats nummer ett men känns så fånigt att hålla på så.
Nog om drömmar.

Som sagt, lägenhet. Stubinen ringde idag och sa att det KAN bli så att jag får en lägenhet i Bågenhusen om 2-3 veckor! Har velat ha en lägenhet där sen jag var 14 kanske. Helt jävla fantastiskt! (Bågenhusen ligger galet centralt i stan, för er som inte är så insatta i Umeå)
Annars blir det... Umedalen.
Alltså, har inget emot Umedalen egentligen (ooch ja för er som inte har så bra koll, Umedalen är en stadsdel som ligger typ hej.. i skogen nästan!) men har aldrig haft en relation till den stadsdelen. Varit på fest där en gång, varit på BUP där en gång (fittbup som låg så nära mig förr, tur att de inte ville behandla mig längre då de flyttade till Umedalen) så ja, har inte direkt någon uppfattning om det.
Mer att det känns som att någon slängt ner en massa hus i en skog som inte finns.
Känns lite som Gotland (jag gillar inte gotland alls), man kan inte gå till Umedalen, har ingen jävla aning hur lång tid det skulle ta från stan, sen.. vem fan orkar ta bussen dit?
Får hoppas på Bågenhusen, kommer kalla det Bögenhusen efter ett tag.

Sen är jag förvirrad över min civilstatus.. Liksom, finns det en civilstatus som heter.. väntande?
Vill bara veta vaffan, gillar ju ord, vill ha ord på allt, fast det finns för få ord för allt. Blä.