torsdag 12 augusti 2010

Puss osv

Ah, har du någon mysig playlist på spottan, skicka plz.

Annars sitter jag och tänker på hur skönt mitt liv är ändå. Och snart börjar det på riktigt, men det är som skönt nu, i början innan allt.
Innan jobb, innan genomförd flytt osv. att unna sig en natt hemma hos mamma bara. Och en Alex som kommer på fredag. Tycker om när han är här, för Umeå påminner mig bara om tiden innan honom, singelliv osv. Singelliv är kul, och kommer ta ett tag innan jag vant mig vid känslan av att inte vara singel, men ja, jag är lycklig med Alex. Vi har det tryggt och stabilt!
Bara mitt gamla destruktiva jag som känner att tragik hör till kärlek, då det bara egentligen är skönt som fan utan tragik och skit.
Hoppas att jag får jobbet på jeansaffären. Har sökt 15 jobb för hand, herregud vad jag förtjänar en eloge! Var läskigt till en början, men nu känns det bara konstigt att inte be att få prata med butikschefen varje gång jag går in i en affär och bara ska köpa ett paket cigg.

Börjar även bli lite sugen på att spela in en till scen. Inte med samma som sist dock, lite för dåligt betalt och ja.. hans fel att filmerna kom ut på olika sidor helt gratis. Vilket det faktiskt bara är han som förlorar på då de blir gratis. Får jag mer cash än sist och han åtgärdar problemet på sidan kan jag nog gå med på att spela in för honom igen. Schyssta villkor och giltiga kontrakt gillar jag faktiskt trots allt.

1 kommentar:

Helen sa...

http://open.spotify.com/user/hl%c3%a4n/playlist/3PZhocclJEAyTblIVFXbUG

Kanske inte är mysig på det sättet du menar, men mysig är den bannemig!