måndag 16 augusti 2010

Hejdå tjarå

Jag hade en hejdåfest ikväll. Två veckor för tidigt. jag flyttar kring den 30:e. Trodde jag skulle gråta av alla nostalgiska inslag. Jag grät istället av att bland tar människor våldtäktsmannens istället för offrens sida. Jag må vara känslig, men hjärtat finns på rätt plats.

Existerar kvinnlig impotens?

Jag vill flytta, jag är full och (ord som ej får yttras och känslor som förmodligen bara är illusioner) jag börjar bli trött, i alla fall är det det som jag säger istället för (allt det där som ska förbli osagt) att jag egentligen vill spy.

Jag ska uppdatera mer. Jag har faktiskt orken (och du sov) just nu i den här perioden.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hon säger ju själv att hon inte blivit våldtagen?

Anonym sa...

Ja sånt väger ju jättetungt när man blivit hotad? Eller?

Anonym sa...

Det är jäävligt konstigt när killen säger olika saker till sina vänner om det!

Då måste man ha något att dölja.

Vanessa sa...

Alltså, har man blivit våldtagen så är det inte direkt så att man vill skrika ut till nära och kära och säga att man blivit våldtagen. Klart att tjejen tycker att det är skitjobbigt då alla vet om att det har hänt, och dessutom får hot och blir påmind om händelsen gång på gång. Det enklaste är ju då att säga att det faktiskt inte har inträffat. Då slipper man all skit.
Därför, oavsett om det är sant eller inte, så är jag hellre på offrets än den möjliga våldtäktsmannens sida. Där visar det sig tillslut att ja, våldtäkten är sann till 100% och jag har varit på våldtäktsmannens sida under hela processen så skulle jag fan inte kunna leva med mig själv.

Anonym sa...

Det är förjävligt av Ockaz och alla jävla idioter som håller på så här, kommenterar och trakasserar alla som inte tror på dem. Ni beter er som de fega små äckel. Lägg bara ner. Ingen bryr sig ett jävla piss om er för ni har ju ingenting att säga, ni skriver så uppenbara lögner. Det är tragiskt.