söndag 8 augusti 2010

Det där ni alla snackar om, det där ni alla vill se.

Ja jag känner nu att det är lika bra att komma fram med detta, även om många av mina vänner vetat om det länge.
Den där saken jag jobbar med. Den där saken som är en av de alla saker som jag gör.
Som vissa väljer att fokusera på.
Mitt jobb inom porren. Yeah, I said it. Jobbet som jag bestämt mig för att göra sen jag var 15, så en hel del har vetat enda sen då att detta kommer ske någon dag.

Ni flesta har sett filmerna, vissa för att de är nyfikna, vissa för att de tycker att jag är het och vissa för att enbart säga elaka saker till mig.
Till alla de nyfikna, tror ni sett en fitta förut, de flesta har dessutom sett min förr men visst, kolla på ni. Till alla de som är nyfikna och mina nära vänner, förstår inte alltid varför ni vill se.
Till alla er som kollar enbart för att skratta åt mig eller säga elaka saker, jag gjorde inte filmen för ER skull. Varför jag jobbar med porr ska jag ta upp senare. Tillbaka till er fittor som är svin och ser den, fuck you. Och för er som inte vill se, se det inte då? Finns faktiskt många som betalt för att se filmen och jag gör ett damn good job! På många sätt, om ni förstår ordvitsen. Sen att filmerna spridits är inte mitt fel, utan killen jag jobbade förs fel.
Han lägger upp filmerna på sin sida där man måste betala för att se dem. det han inte tänkt på att det bara är att högerklicka och sedan spara ner filerna. Så alla hans filmer finns nu runt om på internet, även de jag medverkar i.
Jag tror jag får gå igenom det många inom porren får göra först, den där perioden då ens första filmer kommer ut och alla tycker att det är så satans spännande. Tror inte någon som jobbar med porr inte fått ta itu med det jag måste göra nu.
Lider jag av folks elaka ord? Svaret är faktiskt nej. För jag får höra så mycket mer positivt om mina filmer! Sen så har jag faktiskt andra saker jag är ytterst bra på med, och jag gillar faktiskt mer att få beröm för att jag är driftig och ambitiös än om hur bra jag suger kuk.

Nu till varför jag jobbar med porr:
Jag var 15, insåg att damn, är rätt bra på det här med sex, så jag började se sex som en hobby, en utmaning istället för just sex för det mesta. Vissa spelade fotboll, vissa hockey. Jag hade sex och tränade "på samma sätt". Tyckte jag inte att mina avsugningar var tillräckligt bra så övade jag på det osv. Precis som fotbollsspelare övar på att skjuta mål.
Jag bestämde mig rätt fort hur jag skulle gå tillväga med porren också. Börja spela in lite smått på mobilkamera (haha var ju jävligt kul då mitt dåvarande kk tappade bort den...) men såg aldrig inspelningarna. Insåg att jag skulle vara alldeles för självkritisk. Tog faktiskt riktigt lång tid innan jag såg mina filmer jag spelade in på riktigt också. Vågade inte se dem förrens en kväll då jag var uttråkad och riktigt full. Blev dock positivt överasskad men kritisk, vilket jag tycker är bra för då vet jag vad jag ska förbättra.
Nu åter till storyn. När jag blev 18 började jag bli stressad över porren, för nu hade jag ju faktiskt åldern inne men hur skulle jag börja?
Hade redan från början bestämt mig för att ja, ska jag jobba med porr ska jag fan inte bli en sell-out! Så såhär såg planen ut från början till slut
1: Börja med camshows, lär dig vilka vinklar du funkar bäst i och om du verkligen vill jobba med detta
2: Börja spela in filmer, men bara avsugning, lesbiskt och soloscener.
3: När du blivit lite etablerad börja med vanligt sex
4: Ja, go wild gör vad fan du vill, bli känd eller vad du än önskar.
Så jag höll mig till planen och det gör jag fortfarande. Kommer inte börja spela in sexscener på ett bra tag ändå.
Ångrar jag att jag började med porren? Nej, det gör jag faktiskt inte, visst det är jobbigt ibland då jag vet att vänner sett mina filmer men är lika bra att jag vänjer mig.
Framtiden? Porr är verkligen inte det enda jag ska och vill göra med mitt liv! Vill fortsätta arrangera spelningar och festivaler, göra smycken, starta upp ett par företag och sen så vet jag fan inte, det blir mer och mer saker hela tiden och jag VET att jag kommer klara det!
Under hela min ungdom har jag gått min egna väg, och kommer att fortsätta med det, vad folk än säger.

Ni som inte visste om detta, och inte vill prata med mig mer, sure kör i vind, kunde inte bry mig mindre. För jag har faktiskt vänner, som stöttar mig, som finns där om det blir för mycket skit, som orkar lyssna på mitt gnäll.
Vänner som ser mig för den jag är, och inte för ett av mina yrken.

Och jag vill tacka er, för att ni alltid funnits där. Ni vet förhoppningsvis vilka ni är annars har jag varit dålig på att visa uppskattning.
Ni kan ställa frågor här i bloggen.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hi Vanessa,

My name is Charles Rockwell, representing an independent agency here in Los Angeles, California. A Swedish friend of mine showed me a clip of one of your videos, and I am now very interested in coming in contact with you, for a potential job opportunity.

Please contact me on charles.rockwell@hush.com or call me on +1-323-600-3157.

I look forward to hearing from you.

Sincerely,
Charles Rockwell

Vanessa sa...

Lol.

Anonym sa...

Hur hittar man filmerna då? :P

Anonym sa...

Har din mamma sett filmen och isåfall, tyckte hon din insats var bra?

Vanessa sa...

Mamma har inte sett filmen, hade bara varit konstigt om hon gjort det.

Onödiga frågor undanbedes.

Anonym sa...

Om man däremot vill se filmen, så är väll ändå inte frågan obefogad då den såsom jag förstår inte är "for your eyes only" så att säga.

Vore väldigt kul att få se ;)

Vanessa sa...

Tyckte att frågan om min mamma sett den var onödig. Sen så känner inte jag att jag har någon anledning att berätta var filmerna läckt ut eller var de kom ifrån från första början ;D

L sa...

Seriöst Nessa, spotta dem i ansiktet från mig med!

Helen sa...

Vanni, varför undanhåller du något såhär intressant för mig? Skit läckert ju!

Simon sa...

Vore faktiskt kul att se någon man känner i en porrfilm! Kan du inte säga vart den finns att titta på?

Darja sa...

Alltså. Detta var det bästa jag läst på internet på sjukt länge!

Förövrigt, jävligt ballt det där med filmen.