måndag 16 augusti 2010

Det var ju fint, trots den där lilla incidenten

Gårdagen var så himla fin och det kom massor av folk! Jag blev jätteglad verkligen. Vill ha en hejdåfest varje helg tills jag flyttar känns det som! Insåg ju eh när jag kom hem till Umeå för någon dag sedan att jag inte flyttar förrens den 30:e så blir nog en episk torgfest på fredag. Hoppas folk vill komma då, sist jag hade en episk torgfest hamnade jag på ett hotellrum med en massa norrmän och en bög som var min bodyguard samt gav mig fotmassage. Kan ju hoppas att det blir ännu mer random denna gång.

Inser att jag kommer sakna det här, att man kan vara många. Tror inte att det finns en chans i världen att jag kommer kunna få ett såhär fint ungdomskompisgänggruppwhatever när jag flyttar. För det blir annorlunda då. Det jag har i Umeå är något som växt i flera år, vi har växt upp tillsammans, inte från barndom, men i ungdom. Och ungdom är nog det jag gillar bäst. Och jag gillar att tänka tillbaka och det var synd att vi inte satt och mindes allt vi gått igenom och gjort under åren igår. Lyckligtvis finns det tid för det innan jag flyttar också.

Nu ligger jag i sängen, Alex är påväg hem, eller så har han missat flygbussen, vi vet inte än. Det känns tomt. Det gör det alltid. Och vi kommer inte ses på tolv dagar. Efter det kan vi ses när vi vill.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Måste bara fråga en sak som jag gått och funderat på angående en grej.

Din första pojkvän, visst hette han Mattias? vad heter han i efternamn eller kommer du ihåg det?
väldigt random fråga men hoppas jag kan få svar!!
tack på förhand
//Matilda

Vanessa sa...

Kemi hette han i efternamn men detta var för fleeeeeeeeeeeera år sen, typ 2005