torsdag 13 maj 2010

I mitt liv vägs allt det dåliga upp med något bra

Bra nyhet: Blir flytt till Stockholm i september! Velat detta sen ja jag vet inte hur länge. Visserligen blir det inte flytt till centrala Stockholm men Barkarby funkar. Ska bakisshoppa på IKEA varje lördag minsann.
Just nu verkar det som att jag kommer att bo med Lill, Sandra och hennes dude. Kan nog gå riktigt bra. Sen är det tur att jag har bott på behandlingshem, då har jag erfarenhet av att bo med andra människor, och visst det kan vara jobbigt, men så länge man respekterar varandras space så brukar det går bra. Kommunikation är också viktigt.
Ser fram emot detta väldigt mycket men samtidigt är jag rädd. En stor förändring, förhoppningsvis till det bättre. Att stå på egna ben.

Dålig nyhet: Verkar som att mina mardrömmar är påväg tillbaka. Och ja, vad brukar de handla om? Jo mitt ex. Vi har haft kontakt nu igen ett tag, då slutade drömmarna men de är tillbaka nu. Visst, det känns bra att i alla fall ha kontakt med honom men vet inte riktigt om det är en människa jag borde ha i mitt liv. Vad får jag ut av det?
Hursomhelst så gillar jag att kunna sova bra, och ja, mardrömmarna gör det svårt.
Kanske det är dags att börja klippa ett par relationsband igen? Finns människor som gör mer skada än nytta.

3 kommentarer:

s sa...

Jag vill bo med dig! dumt med spökande ex bara.

Vanessa sa...

s: Jag vill bo med dig med ju :D
som fan men det löser sig, tiden fixar allt!

Anonym sa...

barkarby - knarkarby...