söndag 25 oktober 2009

Höstlov

är något jag inte har.
Jag är en av få utan höstlov, men det känner jag faktiskt att jag kan leva utan. Jobb 4 timmar mån, tis, tors är helt okej faktiskt. Och festat, ja, det har jag gjort sen torsdags så är rätt less nu och välkomnar den lilla rutin jag har tillbaka med ett leende.
Och bo ensam är rätt skönt, fastän jag är hemma varje dag eftersom jag inte har internet i min lägenhet. Skönt att få en måltid, kattungar och familj en stund. Sen när jag får nog, åker jag hem till min ensamhet och njuter.
Idag ska jag nog handla. Köttbullar, mjölk och tamponger. Blir en sådär liten småpinsam inhandling. Alltid pinsamt att köpa tamponger, även fast det är helt normalt egentligen. Toapapper är också lite pinsamt att köpa. Borde finnas en kassa som man använder för pinsamma varor. Med en kassör som är helt likgiltig till allting, som inte ens skulle tänka "höhö mens" när man köper tamponger. Det mina kära läsare, skulle vara något alldeles underbart.
Kanske borde börja praktisera på ica, se vad jag skulle tycka om någon handlade tamponger, så jag vet hur kassörer tänker.
De lömska lilla tyckarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

tamponger höhö mens-brudN, rinner säkert mens längs benet på henne.

äcklig brud GARANTERAT!