måndag 31 maj 2010

poiuytyr

Och för första gången på länge, låter jag mitt hjärta slå lite snabbare för någon.
Utan att låta hjärnan komma med en massa mothugg, att bara kunna låtsas att det inte finns tvivel, för ibland får man faktiskt tillåta sig att våga stå emot rädslan över att det kan bli som det en gång blev. Att denna gång kan det vara annorlunda, i alla fall för en kväll.
Ska öva på detta nu, och kanske låta någon komma nära igen.

Pluggnatt nu, snart klar med det sista med engelskan och svenskan. Till veckan väntar 4 matteprov och tre nationella i samma ämne. Sen är jag fri, klar med nian tillslut. Sen väntar livet, fortsatta studier och tillfälliga jobb i storstaden.
Att påbörja sitt nya liv.

Att vara lycklig.

fredag 28 maj 2010

Förkyld som en lama

Varit förkyld sen i onsdags, och nu är det fredag = yrantime!
Vilket inte är så.. peppigt men det kommer bli bra. En förkylning ska inte få stoppa mig minsann.
Peppar nästa helg istället, ska söderut och hälsa på Alex, se komposters en massa, supa, vara glad, mysa och fira att jag tillslut gått ut nian! Vilket jag förhoppningsvis gör då alltså...
Vad mer har hänt? Fått dator av fader, sett en hel drös med filmer och ja jag är glad och nöjd helt enkelt.

Ännu ett tråkigt och glatt inlägg, depression plz come back, mina inlägg var roligare förr.

måndag 24 maj 2010

Miss murder

Mitt förra inlägg var ett sånt där inlägg jag trodde att jag skulle ångra dagen efter. Gjorde faktiskt inte det.

Nu ligger jag i sängen, dricker en kall, ska bli två denna kväll. Måste varva ner!
Känns som att jag kommer att klara skolan och få betyg i alla fall, galet jävla lycklig över det.
West coast riot närmar sig och livet går så bra nu.

Lyssnar på AFI nu, påminner mig om den tiden då jag och Marina första började lära känna varandra och om våran första sommar med varandra. Allt var så nytt och outforskat, ett paket corner kostade 28 kronor, man hade utköpare, man tyckte om nya bekantskaper och nattpromenader. En gång gick vi t.o.m från holmsund till Umeå med syrrans skor för morsan tagit våra så vi inte skulle rymma. Vi tog med oss en burk kanel också, men tappade den så fort vi kom ut. Vi ska nog ta denna rundtur en gång i sommar iaf, vi går ju redan så mycket ändå så.

Livet är fint och blabla saknar ni min gnällblogg?

söndag 23 maj 2010

Mitt 100:e inlägg

handlar rätt komiskt om kärlek
som aldrig blev av
Och ja, jag har tagit bort ditt nummer från min telefon, tagit bort dig som min vän på facebook och tagit bort dig från msn.
Haha dagens ungdom. Och internet.
Kommer över dig mer för var sekund som går, och vi vet nog båda att det är din förlust.

Efter detta finns inget negativt kvar. För det enda du någonsin gett mig var något världelöst, patetiskt, äckligt, själviskt och vidrigt.
Säger inte detta för att jag är sårad, inte ens har det kommit en tår. Vilket förvånar mig, trodde du betydde mer än så för mig. Det gjorde du tydligen inte. Det gör mig glad.
Farväl, ditt äckliga jävla svin.

torsdag 13 maj 2010

I mitt liv vägs allt det dåliga upp med något bra

Bra nyhet: Blir flytt till Stockholm i september! Velat detta sen ja jag vet inte hur länge. Visserligen blir det inte flytt till centrala Stockholm men Barkarby funkar. Ska bakisshoppa på IKEA varje lördag minsann.
Just nu verkar det som att jag kommer att bo med Lill, Sandra och hennes dude. Kan nog gå riktigt bra. Sen är det tur att jag har bott på behandlingshem, då har jag erfarenhet av att bo med andra människor, och visst det kan vara jobbigt, men så länge man respekterar varandras space så brukar det går bra. Kommunikation är också viktigt.
Ser fram emot detta väldigt mycket men samtidigt är jag rädd. En stor förändring, förhoppningsvis till det bättre. Att stå på egna ben.

Dålig nyhet: Verkar som att mina mardrömmar är påväg tillbaka. Och ja, vad brukar de handla om? Jo mitt ex. Vi har haft kontakt nu igen ett tag, då slutade drömmarna men de är tillbaka nu. Visst, det känns bra att i alla fall ha kontakt med honom men vet inte riktigt om det är en människa jag borde ha i mitt liv. Vad får jag ut av det?
Hursomhelst så gillar jag att kunna sova bra, och ja, mardrömmarna gör det svårt.
Kanske det är dags att börja klippa ett par relationsband igen? Finns människor som gör mer skada än nytta.

tisdag 11 maj 2010

Att inse sina gränser

Trodde friska Vanessa inte direkt hade några gränser på vad hon klarade av och inte, som att jag var övermänsklig på något sätt. Fast idag blev det faktiskt för mycket.
Maj är ju månaden alla slackers fasas över. Den månaden man vaknar upp en dag och tänker "Va? Är det redan maj?! Var det inte vinter nyss? Skolan slutar ju snart!!!" Vilket resulterar i att ja, jag har förjävligt mycket kvar i skolan. Så pass mycket att min lärare inte direkt tror att jag kommer hinna klart allt utan att bli utbränd. Underbart bra jobbat.
Sörjer inte, jag vet att jag kan hinna klart, 4:e juni är min deadline och är rätt duktig på att slänga ihop flera små arbeten till ett stort. Jag är rätt bra.
Bröt i alla fall ihop, det var skönt. Ett bevis på att jag fortfarande är sårbar och att jag har mina gränser. Nu vet jag var mina gränser ligger och jag ska jobba för att få dem att försvinna lite till.

Hade tänkt att resa bort i helgen men ja, lika bra att jag stannar hemma och sparar pengar. Och pluggar.. Fast som alltid när det är lov brukar det resultera i att jag åker bort ändå.

onsdag 5 maj 2010

Exobitionister

ni är hästar.
Försov mig men pluggade ändå. Det tråkade ut mig så köpte skor. För 350 spänn, jävligt värt.
Och mat, unnade mig lasagne!
Vill ha det jag inte kan få eller ens vill ha k.

tisdag 4 maj 2010

Funderar rätt mycket

På mest ingenting. För kan inte riktigt analysera.
Ett problem är att jag vill ah det jag inte kan få eller det jag ens ska vilja ha. Typiskt tjejbeteende, kanske lika bra att inse att jag är en girl? Och inte en halvtjej som välsignats med förnuftets gåva?
Nej, har då aldrig direkt varit förnuftig. Det kan de flesta intyga.
Men jag saknar. Ack det gör jag fan.
Den eviga fyllan är fan min grej iaf, trivs i det tillståndet, men trivs som nykter med, det som är skillnaden. Go me.
Hjärtklappning, tror det kan vara en sån där jobbig side effect jag helst inte vill ha.

Ge upp är ganska skönt ibland, då man vet att det bara gör ont för stunden men blir bättre i längden. (och nej, menar inte cut cut, varit självskadefri sen fucking november.)

Och alla de som tror att de kan få mig

Alltid lika kul med alla de otaliga killar som tror att de har en chans.
Vet inte om detta låter som att jag är självgod men herregud, bara för att jag är snygg och lite smått lösaktig betyder det fan inte att jag går i säng med vem som helst.
Men fortsätt hoppas, bra för affärerna.

Idag blev jag less på betygsystemet.
Fick ett vg+ och ett mvg-
Bestäm er för ett jävla betyg.

måndag 3 maj 2010

Ger detta ett försök till

Det här med bloggande alltså, inte min grej, men ska försöka bättra mig.

Tror iaf att jag blivit en sån där som väljer att vara otrevlig och småelak mot någon man egentligen tycker om, för att skapa en barriär.
Dagisfasoner.
Och ja jag ska ännu en gång ta tag i mitt liv.
Fortsätta med skola, karriär och nej till kärlek. Det har funkat bra nu hela våren! Gjort mig frisk och glad. Och vissa av inläggen jag skrivit minns jag inte ens.
Minns knappt 2009, förträngt det mesta, men tillåter mig att minnas maj-december igen. För saker har börjat lösa sig. Men mycket är kvar, kanske för mycket?

Nu ska jag camfesta med Jennyfer!

ye dina ord alltså.