söndag 25 oktober 2009

Höstlov

är något jag inte har.
Jag är en av få utan höstlov, men det känner jag faktiskt att jag kan leva utan. Jobb 4 timmar mån, tis, tors är helt okej faktiskt. Och festat, ja, det har jag gjort sen torsdags så är rätt less nu och välkomnar den lilla rutin jag har tillbaka med ett leende.
Och bo ensam är rätt skönt, fastän jag är hemma varje dag eftersom jag inte har internet i min lägenhet. Skönt att få en måltid, kattungar och familj en stund. Sen när jag får nog, åker jag hem till min ensamhet och njuter.
Idag ska jag nog handla. Köttbullar, mjölk och tamponger. Blir en sådär liten småpinsam inhandling. Alltid pinsamt att köpa tamponger, även fast det är helt normalt egentligen. Toapapper är också lite pinsamt att köpa. Borde finnas en kassa som man använder för pinsamma varor. Med en kassör som är helt likgiltig till allting, som inte ens skulle tänka "höhö mens" när man köper tamponger. Det mina kära läsare, skulle vara något alldeles underbart.
Kanske borde börja praktisera på ica, se vad jag skulle tycka om någon handlade tamponger, så jag vet hur kassörer tänker.
De lömska lilla tyckarna.

lördag 24 oktober 2009

Nedstämdhet

och minnen av tårar som brände som syra.

Ja, jag är galet inaktiv, men har ingen dator med internetz i min nya lägenhet.
Just nu är allt struligt.
André skulle ha kommit hit i torsdags, och nu känns det som att det inte blir av alls. Så försöker le, inte tänka på det, försöker leva, på mitt egna vis.

fredag 16 oktober 2009

Okej

Jag är rätt inaktiv eftersom min dator jag har i min nya lägenhet är från stenåldern och gillar inte internet.

Sen så, ogillar jag fula människor. Och nu kommer du kanske tänka "omg vad elak hon är, hur vågar hon skriva något sådant så offentligt?!?!?!?!" Men herregud ni tänker likadant era moralsträvande slappfittor. Mer gratis plastikkirurgi :]
Liksom, kul att få papperspåsar överdragna över kroppen varje gång fula ligger ligger liksom.
Ja jag är full, det är fredag, och nuförtiden är jag lycklig :)

På torsdag kommer min kära pojkvän hit, min praktik får superbra, jag bor i bågenhusen, har tillräckligt med pengar och nu är jag 18 och inom kort kommer jag få galet med pengar, har inget att gnälla om, och enligt min terapeut uppvisar jag inga symptom på psykisk sjukdom längre.
Så.
Jag är ung, frisk och kär. Och efter 18 år förtjänar jag fan det.
Har varit en lång kamp, men fan vad den har varit värd det!
Ja, jag är lycklig.